Save the date: Duurzame gedragsbeïnvloeding

We weten wel wat we moeten doen voor verduurzaming, maar passen ons gedrag daar niet altijd op aan. Op dinsdag 21 mei neemt Anjo Travaille van Bovenkamers ons mee in de beginselen van duurzame gedragsbeïnvloeding. Aanvang: 20:00 uur in de Raadszaal van het gemeentehuis in Doorn. Vrije toegang.


 

 

Stap over op écht groene Heuvelrug energie

HÉ heeft een samenwerkingsover- eenkomst met Greenchoice voor levering van écht groene energie. Met een vaste jaarlijkse korting en gratis lidmaatschap van Hé.

 

 

 

Energie opwekken op eigen dak

Met zonnepanelen op eigen dak duurzame energie opwekken. De investering verdien je in 9 - 10 jaar terug. Goed voor het milieu, goed voor je portemonnee!

 

 

 

Maak je woning comfortabel en energiezuinig

De energierekening van je woning richting nul krijgen en tegelijkertijd het wooncomfort verbeteren. Samen met een aantal andere partijen maken we dat mogelijk.

 

 

 

Collectief opgewekt!
 

Waar het eigen dak niet groot genoeg of niet geschikt is, leggen we collectief zonnepanelen op grote daken in onze gemeente. Iedereen kan meedoen!

 

 

 

...en word lid of vrijwilliger


De projecten van Hé draaien volledig op leden en een team van enthou-siaste vrijwilligers. Doe mee, en meld je aan als lid of vrijwilliger!

 

 

Voor en door de bewoners
 

Door samenwerking krijgen we meer voor elkaar. Hier lees je meer over de manier waarop we dat in de coöperatie hebben georganiseerd.

 

 

Hé Nieuws

Anjo Travaille over duurzaam gedrag

We weten wel wat we moeten doen voor verduurzaming, maar passen ons gedrag daar niet altijd op aan. Op dinsdag 21 mei neemt Anjo Travaille van Bovenkamers ons mee in de beginselen van duurzame gedragsbeïnvloeding. Aanvang: 20:00 uur in de Raadszaal van het gemeentehuis in Doorn. Vrije toegang.

Lees meer...

U-Thuis ondersteunt wijkinitiatieven

28 februari 2019

Binnenkort start U-Thuis met het ondersteunen van wijkinitiatieven die zich richten op het verduurzamen van woningen. Dergelijke wijkinitiatieven kunnen aanspraak maken op een kleine financiële bijdrage vanuit U-Thuis, een samenwerkingsverband van 16 gemeenten in de regio Utrecht. Dit kan ingezet worden voor het proces (en dus niet voor de uitvoering van maatregelen). Hier vindt u een aanmeldformulier met daarin informatie over de criteria en de vragen die beantwoord moeten worden om zich aan te melden.

 

Wilt u starten met een initiatief in uw wijk en heeft u interesse in ondersteuning, neem dan contact op met ons via samen@heuvelrugenergie.nl. Dit is ook het emailadres waar u het ingevulde formulier heen kunt sturen.

Communicatieondersteuner gezocht

20 februari 2019

De Coöperatieve Vereniging Heuvelrug Energie (HE) is op zoek naar een praktische ingestelde en ervaren communicatieondersteuner die als vrijwilliger uitvoering geeft aan de volgende taken:

Lees meer...

Hé Nieuwsbrief

Je kunt je hiernaast aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 4 - 6 keer per jaar.

Afmelden kan altijd. Privacy gewaarborgd.

Bekijk laatste nieuwsbrief
Ga naar Nieuwsbrief archief

Name

Email

Please enable the javascript to submit this form

Contact

Coöperatie Heuvelrug Energie U.A. (Hé)
KvK 55655475
Gezichtslaan 6
3956 BB Leersum
samen@heuvelrugenergie.nl

Contact formulier

 1. (*)
  Uw volledige naam invullen
 2. (*)
  Graag een (geldig) email invullen
 3. (*)
  Graag hier uw bericht invullen
 4. (*)
  Invalid Input
 5. (*)
  Invalid Input